Akalin professional home este la Brașov

16.01.2019

Akalin professional home la Brașov. O poveste verde și proaspătă. O minune a naturii. Frumusețe și aer curat, oameni superbi, blânzi și plăcuți.

Mi-am dorit din totdeauna ca viața mea să fie o vacanță continuă și uite că s-a întâmplat. Aici, în Brașov și prin împrejurimile verzi cu păduri nesfârșite și copaci lungi până la cer sufletul meu aleargă năzbâtios de fericire și libertate. Sunt atât de aproape de fericirea absolută. Aici și visele contemplează ceva frumos pentru suflet. Stiu că nu visez și încep să ma joc mai mult cu seninul cerului lipit de varful muntelui și fug într-o poveste elixirică.

akalin brasov

Câtă libertate pentru păsările cerului și pentru noi, oamenii.

Într-o lume toxică de la aer la produse de îngrijire și alimente am ales locul ideal pentru o viață linistită și sănătoasă. Pe lânga peisajul mirific, aerul este rece și curat. Străzile sunt luminoase și pline de turiști în special în centrul istoric și zonele turistice din apropierea orasului. Curățenia pe străzi, parcuri și chiar pe lângă blocurile locuibile m-a impresionat.
Nu ai cum să nu iubești acest oraș, te cuprinde imediat cu brațele calde. Străzile din orașul vechi sun înguste și pline de cafenele și restaurante. Casele sunt mici și păstrează arhitectura superbă iar muntele te face să te simți puternic și de neînvins.

Pentru noi, este locul ideal, unde conceptul de bio este atât de aproape de sufletele oamenilor. Unde putem să ne creștem copilul într-un mediul curat și linistit.

Da! Liniștea! Ea este necesară și utilă în cresterea și educarea unui copil. Fiind un părinte grijuliu te preocupi mereu dacă aerul pe care îl respiră este curat, dacă apa pe care o bea este potabilă, dacă zona în care locuiești este sigură, dacă produsele pe care le folosești în casă pentru curățenie sau în îngrijirea personal poate să il afecteze sau nu. Sunt multe griji și gânduri și îți dorești pentru puiul tău tot ce este mai bun.

Astăzi si aici am întâlnit oameni cărora le pasă și de ei. Oameni care dăruiesc și caută sănatate. Au început să se înmulțească iar eu îi percep ca pe niște îngeri veniți pe pămănt să schimbe ceva.

Chiar lânga casa noastră o familie tânăra a deschis o cofetărie cu produse bio. La câteva străzi o brutărie. În magazine rafturile cu astfel de produse încep să se înmulțească, de la alimente la detergenți, la produse cosmetice.

Nu poți fi sceptic cunoscând exact care sunt substanțele toxice sau chimice care ar trebui să nu apară pe etichete, pe care le ingeram, le mâncăm sau le bem. Nu poți fi șceptic atâta timp cât copiii sau părinții sau prietenii se irită în contact cu substanțele chimice, au stări de vomă și amețeală, arsuri pe piele sau dureri de cap îngrozitoare. Nu poți fi indiferent când ești informat și cunoști exact partea nocivă a substanțelor toxice!

akalin brasov

De când am devenit părinte viața mea s-a schimbat total. Pentru copilul meu am renunțat la tot ce înseamnă nociv, toxic, cancerigen, produse care se folosesc cu mănuși sau produse care nu sunt hipoalergenice și biodegradabile.

Viața în Brașov îmi luminează sufletul. Diminețile sunt ca un vis. De pe terasă vad muntele de neclintit. Aici orice fenomen al naturii este feeric. Ador ploile ciobănești. Poiana este plină de zăpadă, turiști, vin fiert și colac secuiesc. Inima mea este plină de iubire iar stilul de viață pe care l-am ales mă face mai sănătoasă.

Iubiți și dăruiți sănătate!

Dacă ți-a plăcut, distribuie această pagină să o vadă și prietenii tăi!

Pregăteşte-ţi casa pentru Paşte cu produsele AKALIN!
Pregăteşte-ţi casa pentru Paşte cu produsele AKALIN!
Pregăteşte-ţi casa pentru Paşte cu produsele AKALIN!
Pregăteşte-ţi casa pentru Paşte cu produsele AKALIN!
Pregăteşte-ţi casa pentru Paşte cu produsele AKALIN!
Pregăteşte-ţi casa pentru Paşte cu produsele AKALIN!
Newsletter
Alătură-te celor care află primii noutățile noastre
și plătește mai puțin!