Ce se întâmplă când renunți la spălarea chimică și treci la cea ecologică?

28.07.2018

Din fericire, în ultimii ani se observă o sensibilitate destul de mare asupra protecției mediului. Consumatorii sunt foarte atenți pe ce dau banii în schimbul sănătații. Din păcate, există cazuri de manifestări alergice la unele substanțe utilizate în detergenții uzuali. La cererea acestui tip de clienți au început să se deschidă inclusiv spălătorii profesionale ecologice.

spalare ecologica

Din punct de vedere al eficacității – ca detergenți de curățare a vaselor și a suprafețelor în general, între produsele AKALIN – professional home și cele convenționale nu sunt diferențe semnificative. Diferențe pot să apară doar la spălarea rufelor.

Companiile mari de detergenți s-au concentrat întotdeauna asupra satisfacției maxime a utilizatorilor din punct de vedere estetic. Avem la dispoziție o gamă largă de parfumuri si substanțe cu ajutorul cărora putem masca petele. Noi ne dorim ca o pată să dispară și mirosul să fie într-adevăr îndepărtat și acceptăm în cele din urmă să folosim substanțe care acoperă petele, au arome persistente, puternice si revitalizează în mod artificial albul rufelor noastre.

Detergenții ecologici, cu excepția celor care conțin înălbitori optici, trebuie să îndepărteze murdăria, nu doar să acționeze estetic. Produsele AKALIN – professional home, de exemplu, nu vor acoperi niciodată petele cu substanțe false. Ele permit îndepărtarea aproape a tuturor tipurilor de pete.

Dar ce facem cu mirosul? Atunci când spălarea ecologică este realizată corespunzător, cu cantitățile de pulbere de albire indicate de producător, acestea nu mai sunt simțite. Ele se datorează fermentării efectuate de microorganismele care atacă transpirația sau oxidează rămășițele de sebum din țesături. Dacă spălam bine hainele, transpirația, sebumul și mirosurile asociate dispar. Nu există o reală nevoie de parfum, doar cu excepția cazului în care dorim să simțim un parfum subtil sau în anumite conditii metereologice în timpul cărora uscarea de la domiciliu generează mirosul de închis.

Pentru toți cei care vor să-și schimbe stilul de viată, de spălare a hainelor, AKALIN – professional home vă oferă o gamă largă de produse cu impact redus asupra mediului.

Dacă ți-a plăcut, distribuie această pagină să o vadă și prietenii tăi!

Newsletter
Alătură-te celor care află primii noutățile noastre
și plătește mai puțin!