Cum să alegem produsele de curățenie care nu ne afectează sănătatea

12.09.2018

Curățenia casei necesită timp, răbdare și folosirea produselor cât mai naturale. Din păcate, foarte multe persoane aleg să cumpere produse care ne promit efectul imediat dar care ne expun unor substanțe ce ne îmbolnăvi.

Efectul unui produs, chiar și natural necesită un timp de acționare, timp pe care unii dintre noi îl micșoreză. Răbdarea este tot mai departe de a ne fi prieten. Graba îi poate duce pe unii în spitale. Substanțele chimice din produse afectează chiar și animalele de companie, nu doar pe cel care le folosește. În mod indirect dar sigur îi imbolnăvim si pe cei dragi, copiii noștri ating toate suprafețele la care au acces, iar animalele de companie chiar ling suprafețele aparent curate. Dacă am putea vedea cu ochii liberi ce se ascunde sub capace, oare câtă răutate am purta producătorilor și distribuitorilor de otrăvuri?

Dacă vă iubiți aproapele, familiile, copiii, prietenii și rudele care vă vizitează casa, adoptați un stil de viată sănătos!

Încercați varianta ecologică, bio. Încercați varianta care nu afectează aerul, apa, pământul, planeta până la urmă. Protejează-ți aproapele și vei fi și tu sănătos și fericit! Fericirea chiar vine din interior.

Cumpărăturile necesită atenție. Stiu ! Etichetele sunt pline de ingrediente, dar este suficient să cunoști câteva substanțe nocive ca să-ți tai de pe lista de cumpărături un produs. Astăzi avem acces la informații. Peste tot, în ultimul timp, se vorbește despre viața bio. Nu este o modă! Unii s-au trezit când poate era târziu, cu boli de piele sau de respirație. Putem fi preventivi pentru că ne iubim pe noi și ne iubim familiile. Stiu persoane care folosesc clor fără mănuși, dar au mâinile crăpate și uscate. Te rog să ai grijă de corpul tău. O cremă nu poate repara răul substanțelor „negre”.

Produsele minune ard. Ard cu adevărat tot ce prind în calea lor. Te lasă fără văz și glas. Ard și mănușile de pe mâini. Nu spune că doar femeile însărcinate si proaspetele mămici trebuie să folosească produse de curățenie bio. De ce să nu ne facem un obicei din a ne proteja cu toții de factorii bolnavi?

AKALIN professional home s-a născut din dorința de a face bine, nu doar copiilor și femeilor însărcinate, ci tuturor oamenilor și animalelor de pe pământ și din dorinta de a ne salva pielea expusă atâtor factori. Produsele AKALIN professional home pentru îngrijirea casei, a corpului adultului și al copilului oferă siguranța unei viitoare generații sănătoase, unei case curate și a unui corp minunat.

Dacă ți-a plăcut, distribuie această pagină să o vadă și prietenii tăi!

Newsletter
Alătură-te celor care află primii noutățile noastre
și plătește mai puțin!