Cum să faci curățenie fără să folosești mănuși

01.08.2018

Curățenia este necesară din punct de vedere al igienii și protecției împotriva factorilor patogeni. Este o preocupare permanentă a noastră și începe prin aerisirea camerei, apoi spălarea mobilierului.

manusi curatenie

Majoritatea produselor de curățenie din comerț promit o reactie impecabilă în timp record. Scoaterea petelor de grăsime, eliminarea mirosurilor puternice, albirea hainelor sunt realizate cu aceste produse pline de substanțe chimice, care pe lângă faptul că ne îmbolnăvesc organele interne inhalându-le, dacă nu folosim mănuși ne putem irita, înroși sau chiar arde pe loc pielea.

Produsele de curățenie de pe piață sunt variate și frumos mirositoare încât, când treci pe lângă raionul dedicat lor cu greu reziști tentatiei de a nu procura ceva. Și totuși, ce se ascunde în spatele ambalajelor? Câti dintre voi ați avea curaj să le folosiți fără mănuși?

Akalin professional home îți recomandă o gamă largă de produse biodegradabile, fără miros dar care se pot întrebuința fără manuși, de la detergentul de vase la degresantul universal, toate sunt concepute pentru a oferi un grad înalt de curățenie și igienă fără alergeni și fără eliberarea de substanțe toxice în atmosferă.

Produsele Akalin professional home sunt usor de folosit și lasă suprafețele curate. Casa dumneavoastră va fi lipsită de mirosuri artificiale, toxice, de microbi și pete, iar cel mai mare avantaj îl reprezintă faptul că se pot folosi fără mănuși.

De ce trebuie să-ți iei măsuri de precauție când produsele Akalin professional home nu folosesc ingrediente alergenice, enzime, uleiuri speciale și nanoparticule? In general nu folosescingrediente biocumulative, cu exceptia derivatelor de ulei de măsline si unele materii prime pentru uz cosmetic, inclusiv vitamine, uleiuri naturale, unturi și substanțe naturale derivate din baza de ulei evaluate care nu sunt dăunatoare sănătății umane.

Produsele Akalin sunt ideale atât pentru uz casnic cât și profesional și are numeroase avantaje:
– Sunt biodegradabile
– hipoalergenice
– non-toxice pe termen lung
– substanțe de origine vegetală
– fără parabeni

Incearcă aceste produse minunate care folosite fără manuși nu iți vor afecta pielea, nu o va lăsa uscată, rosie sau iritată. Aparatul respirator nu va mai inhala substantele chimice, iar ochii tăi vor fi protejati. Dacă ai grijă de sănatatea ta și iți iubești familia folosește produse bio!

Dacă ți-a plăcut, distribuie această pagină să o vadă și prietenii tăi!

Newsletter
Alătură-te celor care află primii noutățile noastre
și plătește mai puțin!