Dăruiți produse biodegradabile de sărbătorile de iarnă!

06.12.2018

Produsele biodegradabile dăruite de sărbătorile de iarnă pot transforma această perioadă în cel mai etic moment al anului.

produs biodegradabil

Atmosfera din timpul sărbătorilor de iarnă ne aduce bucurie şi ne aminteşte cu precădere de anii copilăriei, de emoţia aşteptării împodobirii bradului, de clipa la care visăm să-l întâlnim pe Moş Crăciun, de timpul petrecut pe derdelușuri împreună cu ceilalți copii.

Sărbătorile de iarnă şi-au pierdut de multă vreme magia de altă dată. Nu mai sunt aşteptate cu nerăbdare şi cu bucurie. Dimpotrivă, în anumite situații, pot deveni motive de depresie.

Cu puțină educație ne putem recupera Sărbătorile de Iarnă

Toți avem pe cineva apropiat pe lista noastră de Crăciun, pentru care, din păcate, ne este greu să alegem un cadou. Cel mai adesea este un părinte, un frate, o soră, un unchi, un bunic sau o prietenă / un prieten. Dorim să-i oferim un cadou unic care să ne reprezinte. Petrecem ore în șir încercând să căutăm acel cadou și sfârșim prin a conștientiza cât de puțin cunoștem așteptările persoanei respective.

Știți ce își dorește? Își dorește înapoi Crăciunul. Își dorește să revină magia sărbătorilor de iarnă.

Un produs biodegradabil îl va bucura cu adevărat. Va fi un semn că această dorință i se va putea îndeplini.

Dăruiți produse biodegradabile de sărbătorile de iarnă!

Produsele AKALIN profesional home sunt 100% biodegradabile, 100% ecologice și 100% hipoalergenice. Ambalajele respectă criteriile de reciclare.

Pentru a evita situațiile neplăcute datorate întârzierilor de transport specifice acestei perioade, vă recomandăm să plasați comanda din timp.

Împreună putem schimba viitorul, avem credința profundă că vom reuși pentru că scopul vieții noastre este să dăruim.

Dacă ți-a plăcut, distribuie această pagină să o vadă și prietenii tăi!

Newsletter
Alătură-te celor care află primii noutățile noastre
și plătește mai puțin!