Degresant bucatarie AKALIN

31.00 lei

Degresantul pentru bucătărie AKALIN – PROFESSIONAL HOME are o acțiune ridicată de degresare, cu pH neutru și emolienți naturali. Protejează pielea și mediul înconjurător. Perfect pentru multiple utilizări: degresarea suprafețelor din bucătărie, eficient împotriva coloniilor de furnici și în spălarea pardoselilor după diluarea cu apă. Curăță petele de cerneală din textile. Conține alcool. Reîmprospătează atmosfera camerei. Fără alergeni.

1 bidon = 750 ml.

Descriere

CARACTERISTICI GENERALE

Degresantul pentru bucătărie AKALIN – PROFESSIONAL HOME are o acțiune ridicată de degresare, cu pH neutru și emolienți naturali. Protejează pielea și mediul înconjurător. Perfect pentru multiple utilizări: degresarea suprafețelor din bucătărie, eficient împotriva coloniilor de furnici și în spălarea pardoselilor după diluarea cu apă. Curăță petele de cerneală din textile. Conține alcool. Reîmprospătează atmosfera camerei. Fără alergeni.

Degresantul de bucătărie Akalin professional home este excelent pentru curațarea suprafețelor de otel, conține alcool, indepărtează urmele de cerneală, chiar și de la imbrăcăminte si reâmprospectează atmosfera camerei. Nu conține alergeni ecologici, ca toate produsele Akalin professional home.

Degresantul este neutru, spumant, concentrat și se recomandă a fi utilizat în special pentru suprafețe dure. Degresantul Akalin professional home este pe bază de alcool, adecvat și pentru podele. Pulverizând se îndepărtează urmele de stilouri din piele și de pe suprafețe și materiale dure. Curăță și lustruiește suprafețele din oțel inoxidabil. Reziduurile sunt îndepărtate cu o cârpă umedă si nu sunt toxice.

Este potrivit pentru spălarea manuală a pardoselilor și de asemenea indicat pentru îndepărtarea petelor din scaunele din cârpă.

Acesta poate fi utilizat în mod eficient ca un factor de alungare a furnicilor care intră primăvara în locuințe.

MOD DE UTILIZARE

Curățarea manuală a suprafețelor dure: Lustruiește și oferă strălucire suprafețelor din oțel inoxidabil. Pulverizați pe suprafață (oțel inoxidabil, laminat, plastic, inox), lăsați să acționeze câteva secunde, clătiți cu buretele umed.

Pre-tratarea petelor: pentru petele de pix și cerneală din textile, după înmuiere, pulverizați în mod difuz. Continuați cu spălarea și clătirea.

Spălarea manuală a pardoselii: se diluează 1:50 – 1:100, (2 capace = 200ml) pentru 10 litri de apă. Folosiți mopul. Suprafața nu trebuie clătită. Pentru curățarea materialelor plastice și a țesăturilor delicate, aplicați inițial produsul într-o zonă ascunsă pentru a testa interacțiunea acestora. Toxicitate redusă pentru organismele acvatice și pentru oameni.

Pe suprafețele dure: pulverizați pe suprafețele care trebuie tratate, lăsați să acționeze timp de câteva secunde, apoi treceți cu un burete și clătiți cu apă.

Îmbrăcăminte: umeziți țesătura cu apă rece, apoi pulverizați produsul pe pată, frecați și lăsați să acționeze timp de câteva minute, apoi clătiți cu apă rece. Dacă este necesar, pulverizați din nou și introduceți în mașina de spălat.

Scaunele din stofa murdara: pulverizati pe material in mod repetat, aplicând produsul nu numai pe pete, ci și pe zonele inconjurătoare, lăsați să acționeze timp de câteva minute apoi periați materialul.

Atenție: pentru a curăța materialele delicate din plastic, este recomandat să încercați să aplicați produsul într-un colț ascuns.

Utilizare pentru pardoseli: poate fi diluat în apă în funcție de gradul de murdărie și folosit pentru a curăța pardoselile cu cârpă sau mop. În acest caz nu este necesară clătirea, deoarece formularea alcoolică este concepută special pentru a nu lăsa urme. Este indicat în general pentru toate tipurile de podele, deoarece pH-ul neutru îl face delicat chiar și pentru podele și suprafețe sensibile

ATENȚIE:

A nu se lăsa la îndemâna copiilor. În caz de ingerare, consultați de urgență medicul, păstrați eticheta produsului. Irită ochii. Evitați contactul. Regulament 1272/2008/CE. Recipient reciclabil conform legilor în vigoare.

CARACTERISTICI TEHNICE

Aspect: lichid limpede incolor.
Miros: alcoolic.
pH: 7,4 ± 0,2.
Punct de inflamabilitate : 40 ° C.
Greutate specifică: 1,02 g / ml.
Conținutul în substanță uscată: 15%
Conține peste 90% agenți activi rapizi și de suprafață biodegradabili.
Toate substanțele organice conținute sunt biodegradabile rapid.
Toate componentele au toxicitate redusă la organismele acvatice .
Nu conține substanțe clasificate ca alergeni.
Nu conține fosfor.
În versiunea parfumată, orice substanță care nu deține caracteristicile menționate mai sus, acestea sunt prezente într-o concentrație nu mai mare de 0,5%.