Despre noi

Produsele AKALIN profesional home au fost create cu scopul de a oferi o nouă soluție ecologică pentru îngrijirea personală, îngrijirea casei și a spațiilor HoReCa.

Cea mai importantă prioritate pentru noi este să contribuim la dezvoltarea și educarea unui stil de viață bazat pe îngrijirea sănătății.

Am pornit în căutarea unui partener producător, cu expertiză, care să ne ajute să transformăm viziunea noastră în realitate. După o perioadă de căutări, testări de produse și evaluări riguroase am reușit să găsim un producător care, începând din anul 2007, și-a dedicat întreaga existență cercetării și dezvoltării de produse ecologice. Impreună, am creeat produsele AKALIN PROFESIONAL HOME.

Succesul pe piață al produselor AKALIN și încrederea de care se bucură din partea clienților noștri se datorează în egală măsură calității ridicate și a prețului accesibil, cât și formulei unice, speciale, Akalin.

Ce este Akalin

Akalin nu este o ecuație. Akalin este ca și iubirea. Este un sentiment. S-a născut din iubire pentru oameni, din iubire pentru copii și din dorința de a schimba lumea în bine, fiind tributar credinței noastre fundamentale că oamenii și natura se află într-o relație simbiotică, cu beneficii reciproce. Akalin dorește ca pământul să rămână o planetă vie, să coreleze interesele oamenilor cu legile naturii, să contribuie la diminuarea poluării mediului. Akalin este despre viitor, despre responsabilitatea ocrotirii planetei și despre ce vom lăsa drept moștenire copiilor noștri. Degeaba le lăsăm o casă dacă le-am tăiat pădurile și le-am poluat apa.

Akalin este despre igienă în profunzimea cuvântului, despre sănătate și despre curățenie. Aerul pe care îl respiri, pielea pe care o porți, respectul pe care îl oferi semenilor tăi.

Produsele AKALIN sunt speciale

Produsele noastre sunt calitative atât pentru om cât și pentru mediul înconjurător deoarece:
– sunt 100% biodegradabile, 100% ecologice și 100% hipoalergenice;
– nu conțin parabeni, fosfați, formaldehide, coloranți sintetici sau EDTA;
– nu conțin ingrediente alergene, enzime, uleiuri esențiale sau monoparticule;
– ambalajele respectă criteriile de reciclare.

Club AKALIN

Dacă protejezi natura, ocrotești animalele și plantele, economisești apa potabilă, reciclezi ambalajele, selectezi deșeurile înainte de a le arunca, folosești mai mult transportul în comun și mersul pe jos, participi la amenajarea spațiilor verzi, nu dai foc ambalajelor de plastic și cauciuc, alegi să consumi alimente crescute natural și alegi produsele bio de curățenie și îngrijire personală în detrimentul celor chimice înseamnă că poți face parte din clubul Akalin. Fie că ești consumator, vrei să devii distribuitor sau dorești să-ți contruiești propria afacere poți face parte din echipa noastră.

Impreună putem schimba viitorul, avem credința profundă că vom reuși pentru că scopul vieții noastre este să dăruim. Trebuie să fim uniți. Lumea se transformă. Doar împreună putem aduce schimbarea. Vino să luptăm împreună pentru sănătatea și salvarea planetei!

Membrii clubului pot beneficia de următoarele facilități:
– pot primi cupoane de reducere ce pot fi folosite în magazinul online AKALIN
– pot participa la activitățile organizate de către Clubul AKALIN
– pot munci de oriunde fără a avea un program fix
– pot primi bonusuri suplimentare la înscrierea altor membri în clubul Akalin
– pot folosi produse certificate bio și testate în laboratoare specializate
– pot primi cadouri din gama produselor AKALIN
– pot participa la seminariile AKALIN
– pot să își contruiască un viitor sigur și sănătos pentru ei și familiile lor