Detergent de rufe Bebe AKALIN

79.00 lei

Detergentul de rufe Bebe AKALIN – PROFESSIONAL HOME datorită formulei sale ecologice îmbogățită cu surfac- tanți naturali, fără alergeni, protejează țesăturile, pielea și mediul înconjurător. Testat dermatologic pentru utilizare. Persoanele care suferă de dermatită atopică după ce au început să utilizeze produsele au notat o îmbunătățire însemnată. Nu a fost testat pe animale.

1 bidon = 2.000 ml.

Categorie:

Descriere

CARACTERISTICI GENERALE

Detergentul de rufe Bebe AKALIN – PROFESSIONAL HOME datorită formulei sale ecologice îmbogățită cu surfac- tanți naturali, fără alergeni, protejează țesăturile, pielea și mediul înconjură- tor. Testat dermatologic pentru utilizare. Persoanele care suferă de dermatită atopică după ce au început să utilizeze produsele au notat o îmbunătățire însemnată. Nu a fost testat pe animale.

Detergent de haine lichid pentru bebelusi Akalin professional home. Recomandat pentru masina de spalat și manual. Adecvat pentru hainele albe și colorate. Pentru indepărtarea petelor profunde se recomandă perierea hainelor chiar înainte de spălare. Acest produs are spumă redusă și este eficient și la temperaturi scăzute. Nu contine parfum, fără optici de stralucire, fără alergeni, coloranti, parabeni, enzime si fosfor.

MOD DE UTILIZARE

Manual se toarnă 40 de ml la 10 l de apă rece sau călduta urmând instrucțiunile prezentate pe articolele vestimentare. Lăsați sa se inmoaie, apoi clatiți de cateva ori cu apă rece.
In masina de spălat vărsati doza recomandată în tavă sau direct în cos urmând indicații pe eticheta articolelor.
Dozare pentru 4,5 kg de rufe =80 ml

Duritatea apei 20-30 ° F> 30 ° F
Puțin murdar 40 ml 60 ml 100 ml
Mediu murdar 60 ml 80 ml 120 ml
Foarte murdar 80 ml 100 ml 140 ml
<20 ° F ATENȚIE

A nu se lăsa la îndemâna copiilor. În caz de ingerare, consultați de urgență medicul și păstrați eticheta produsului. Irită ochii. Evitați contactul. Regulament 1272/2008/CE. Recipient reciclabil conform legilor în vigoare.

CARACTERISTICI TEHNICE
Aspect: lichid clar colorat.
Miros: ușor amoniac.
pH: 10,3 ± 0,3.
Greutate specifică: 1,06 g / ml.
Conținutul în materie uscată: 32%.

COMPOZIȚIA CHIMICĂ

Conform reg. 648/2004/CE, <5% surfactanți non-ionici, 5-15% gluconat de sodiu, citrat de sodiu, conține conservanți (2-fenoxietanol), nu conține fosfor. Conține peste 90% agenți activi rapizi și de suprafață biodegradabili. Toate substanțele organice conținute sunt biodegradabile rapid. Pentru curătarea petelor de pe țesături sintetice, vă recomandăm să încercați să aplicați produsul manual cu un colț al pensulei și apoi sa îl clătiți.