Inalbitor de rufe AKALIN

Promotie

49.00 lei 36.00 lei

Înălbitor de rufe AKALIN – PROFESSIONAL HOME (percarbonat de sodiu pur). Albește și igienizează rufele. Produsul nu conține parfum, fosfor, înălbitori optici, coloranți, clor sau derivați ai acestuia.

1 cutie = 1Kg.

Categorie:

Descriere

CARACTERISTICI GENERALE

Înălbitor de rufe AKALIN – PROFESSIONAL HOME (percarbonat de sodiu pur). Albește și igienizează rufele. Produsul nu conține parfum, fosfor, înălbitori optici, coloranți, clor sau derivați ai acestuia.

Pulberea de îndepărtare a petelor Akalin professional home poate fi utilizată în mașina de spălat pentru tratarea prealabila a petelor dificile, cum ar fi fructele, iarba, vinul etc.

Înălbitorul de rufe Akalin professional home are ca și component percarbonat de sodiu pur. Pe langă actiunea de colorare peste 60° are de asemenea si actiunea de dezinfectare.

Eficacitatea sa se datorează în parte acțiunii de saponificare a grăsimilor efectuate cu sodiu carbonat, parțial de peroxidul de hidrogen asociat cu molecula carbonat. Peroxidul de hidrogen actioneaza pe petele de substanțe oxidate (polifenoli etc.) și, la temperaturi suficiente, pe bacterii și mucegai.

Înalbitorul Akalin professional home poate fi utilizat și în alte zone decât spălarea țesăturilor. De exemplu, pentru dezinfectarea veselei și a diverselor obiecte. În acest caz, după clătire este indicat sa se elimine orice reziduuri calcaroase cu un produs anti-calcar sau cu oțet.

Util pentru igienizarea periuțelor de dinți și a periilor de plastic poate fi folosit și în toaletă pentru a dezinfecta.

Periuțele de dinți pot fi scufundate cu capul în jos într-un vas care conține apă caldă și percarbonat de sodiu, timp de o oră sau mai mult, apoi se clătește bine. Este, de asemenea, o metodă bună pentru periile de păr, în special cele din plastic și fără tampoane de cauciuc.

MOD DE UTILIZARE

În mașina de spălat: adăugarea de 2-3 linguri de produs în timpul spălării normale este utilă.

Percarbonatul poate fi, de asemenea, aplicat direct pe petele de fructe sau vin, acesta devine umed cu apa caldă sau fierbinte, se presara pe pata un pic de praf, atingând cu degetul și lăsați-l să funcționeze cât mai mult posibil (în cazul în care articolul este din bumbac rezistent, chiar și pentru câteva ore) pentru a face rufele albe.
Dozaj pentru 4,5 kg de rufe
Împrăștiați o cantitate mică din produsul pur pe pete amestecând cu apă călduță, se lasă timp de aproximativ zece minute și apoi continuă spălarea.

În general este compatibil cu rufele rezistente, atât albe cât și colorate. În caz de incertitudine se recomandă încercarea produsului pe un colț al hainei.
Nu este potrivit pentru lână, lenjerie și mătase.

ATENȚIE:

A nu se amesteca cu produse cu pH acid. Dat fiind că percarbonatul de sodiu este o sare care eliberează peroxidul de hidrogen, este mai bine să nu-l atingeți cu mâinile umede. Din acest motiv, pulberea nu trebuie inhalată. În caz de ingerare, nu induceți voma, consultați de urgență medicul și păstrați eticheta produsului. Regulament 1272/2008/CE , 1907/2006/CE.

CARACTERISTICI TEHNICE

Aspect: granule albe.
Miros: inodor..
Conținutul în materie uscată: 99,5%

COMPOZIȚIA CHIMICĂ

Conform (reg. 648/2004/CE), Percarbonat de sodiu pur (bicarbonat de sodiu și apă oxigenată.)

Nu conține optici de strălucire.
Nu conține alergeni ecologici.

Nu conține substanțe clasificate ca alergeni.
Nu conține fosfor.
Nu conține albire optică sau albastră.
Nu conține ingrediente bioacumulabile (LogKow <3).

Nu conține: substanțe clasificate ca alergeni, fosfor, înălbitori optici, coloranți și derivați de clor.

În special, acesta nu conține parabeni, acid Dehydroacetic, precursori de formaldehidă, propilen glicol, ftalați, laurii sulfat de sodiu, sulfat de sodiu cocoil, sulfat de sodiu babassuyl, cocoat de potasiu, fosfonați, poliacrilați, siliconi, uleiuri esențiale, enzime.