Mici trucuri pentru a îmbunătăți călcarea hainelor

08.10.2018

Detergentul și balsamul de rufe sunt principalii factori care favorizează aspectul articolelor vestimentare.

Dacă ești o persoană ecologică, produsele pe care le folosești sunt biodegradabile, hipoalergenice, non-toxice pe termen lung iar substanțele din care sunt alcătuite vor fi vegetale cum sunt cele de la AKALIN professional home.

Astăzi opțiunile ecologice pot schimba anumite obiceiuri nocive, îți pot schimba viața. Persoanele cu o gândire ecologică sunt mult mai active iar măsurile și acțiunile lor au ca scop menținerea, protejarea și îmbunătățirea condițiilor naturale de mediu, cât și reducerea și eliminarea, acolo unde este posibil, a poluării mediului înconjurător și a surselor de poluare.
Obiceiurile noastre zilnice ne provoacă de cele mai multe ori dependență sau atașare chiar și față de un produs de îngrijire. Recent o mămică mi-a spus că nu se poate despărți de un anumit produs de îngrijire a hainelor chiar dacă e toxic și plin de chimicale, și asta fără sa-și acorde șansa de a încerca ceva la fel de eficient dar plin de sănătate, fără miros, coloranți, fosfați, formaldehide etc.

Se mai plângea că hainele sunt dure chiar și după călcare.

Toate mirosurile puternice din produse, sunt substanțe, ce credeați că sunt? Plante? Da, substanțele chimice afectează, și hainele sunt dure. Și cel mai grav este ca substanțele acestea nu se evaporă, rămân în haine, iar noi, cumpăram din nou și din nou același produs.

Schimbarea obiceiurilor mici!

Data viitoare când o cunoștință îti vorbește despre o schimbare bio din viața ei, privește-i încântarea din suflet și zâmbetul din ochi. S-ar putea să te molipsești de sănătate.
Balsamul de rufe AKALIN professional home este demențial. Are un miros, subtil de care sunt îndragostită pe viață. Hainele rămân moi și pufoase iar ritualul de călcat a devenit mai rapid și plăcut. Produsele hipoalergenice îmbunătățesc călcarea rufelor iar ce femeie nu își dorește să petreacă căt mai puțin timp în picioare lângă masa de călcat?

Da, este adevărat că, fiecare articol necesita o îngrijire diferită dar am ajuns la concluzia că alegerea detergenților influențează în cea mai mare măsură dificultatea sau eficacitatea la călcat.

Cum alegem un detergent și un balsam potrivit?

Eu optez pentru un detergent lichid pe care îl pot intoduce usor în tamburul mașinii de spălat sau îl pot chiar pulverize pe obiectele delicate. Detergentul de rufe AKALIN professional home este potrivit pentru lenjeria de uz casnic( prosoape, fețe de masă, prosoape de ceai), dar și pentru cămăși de bumbac, îmbrăcăminte de lână sau sintetice, chiar și pentru lenjeria de corp non delicată.

În cazul unei pete de ulei sau de grăsime este indicat să absorbim mai întâi cu un produs specific, iar eu folosesc degresantul universal de la AKALIN professional home și de fiecare dată dă rezultate.

Știu că fiecare gospodină are preferințele ei, însă recomandarea mea este folosirea balsamului de la același producător pentru ca rufele să fie proaspete, aromate, fără mirosuri neplăcute sau artificii și arome persistente, fără alergeni și flatați.

Și uite câte beneficiile am descoperit în produselor hipoalergenice și biodegradabile care nu sunt destinate doar bebelusilor și copiilor ci și adulților. Sunt produse care în afara faptului că te protejează de iritații nu afectează mediul înconjurător și nici viața actvatică și îți ușurează ritualul de călcare a hainelor.

Dacă ți-a plăcut, distribuie această pagină să o vadă și prietenii tăi!

Newsletter
Alătură-te celor care află primii noutățile noastre
și plătește mai puțin!