Detergent & Balsam rufe AKALIN

125.00 lei

Detergentul si balsamul de rufe AKALIN – PROFESSIONAL HOME, datorită formulei sale ecologice îmbogățită cu surfactanți de origine naturală, lasă rufele moi și parfumate, ușor de călcat și protejează țesăturile, pielea și mediul înconjurător. A se agita înainte de folosire, testat dermatologic pentru utilizare. Nu a fost testat pe animale

Categorie:

Descriere

MOD DE UTILIZARE: DETERGENT DE RUFE

În mașina de spălat: vărsați doza recomandată, urmați instrucțiunile de pe eticheta rufelor. Dozare pentru 4,5 kg de rufe

Spălare de mână: Turnați 40 ml de produs în 10 litri de apă, respectând instrucțiunile de pe eticheta rufelor. Spălați, apoi clătiți de câteva ori cu apă rece.

Pentru curățarea petelor de pe țesături sintetice, vă recomandăm să încercați să aplicați produsul manual cu un colț al pensulei și apoi sa îl clătiți.

Duritatea apei 20-30 ° F> 30 ° F
Puțin murdar 40 ml 60 ml 100 ml
Mediu murdar 60 ml 80 ml 120 ml
Foarte murdar 80 ml 100 ml 140 ml
<20 ° F MOD DE UTILIZARE: BALSAM DE RUFE

În mașina de spălat: Vărsați doza recomandată, cu atenție, să nu cadă picături de produs pe rufele pregătite de spălat. Produs concentrat. Nu folosiți în mod excesiv.

Spălare de mână: după ce ați spălat și clătit rufele, vărsați 20 ml de produs în 10 litri de apă rece. Lăsați la înmuiat. Urmează o ultimă clătire cu apă rece.

Tabel (1dop = 100ml. 1°F = 10mg/L CaCO3) :

40ml = ½ cească
– mașină plină : doze recomandate 40 ml
– mașină ½ încărcată : doze recomandate 20 ml
– spălat de mână în 10 L de apă : doze recomandate 20ml

salut