Produse bio pentru femei însărcinate și pentru mămici grijulii.

12.02.2019

Produse bio pentru femei însărcinate. Sunt superbe. Au o frumusețe aparte, o altfel de sclipire în ochi, până și zămbetul emană fericire. O făptură care poartă sub inimioară o inimioara mai mică. Îmi aduc aminte de bucuria interioară pe care o purtam în fiecare zi pe străzi și nopțile prin vise.

Produse bio pentru femei însărcinate

Femeile sunt puternice și totuși atât de sensibile în perioada cât poartă sarcina. Ele folosesc produse bio pentru femei însărcinate. Își pun mii de întrebări despre starea lor și a micuțului din burtică. Corpul se pregătește să încalzească un suflețel și prin modul de viață pe care îl are mămica își îngrijește puiul. De la mâncare la orele de somn si starea de spirit. Până la mediul în care își expune aparatul respirator și în general sanătatea. Totul se schimbă, viața capătă un sens nou.

Mămica devine mai precaută când face cumpărături bio pentru femei însărcinate. Atât cele de îngrijire personală cât și cele de curățenie trebuie să fie BIO, naturale, ecologice, hipoalergenice. Trebui să fie fără fosfați, parabeni, sau alte minuni. Trebuie neapărat să studieze lista de ingredient toxice care pot fi întâlnite pe etichetele produselor preferate.

Viitoarea mămică va face curățenie numai cu produse biodegradabile, fără parfum și fără miros pentru a nu-și pune în pericol propria sănătate și sarcina. La fel va proceda cu produsele de igienă și îngrijire personală. Va încerca mai multe produse până găsește ceva potrivit. Sau poate asculta sfaturile altei mămici cu experiență. Testează! Nu-ți fie frică căci produsele bio sunt testate dermatologic. Nu are ce să se întâmple.

Femeile însărcinate au astăzi atâtea alternative sănătoase. Mai trebuie doar ca obiceiurile nesănătoase să se transforme în cele sănătoase.

Aveți grijă de burticile voastre, de copii și familiile voastre. Alegeți BIO!

Produsele AKALIN sunt 100% biodegradabile, 100% ecologice și 100% hipoalergenice.

Produse bio pentru femei însărcinate sau deja pentru o mămică a cărui bebeluș devine copil. Sau sunt pur și simplu pentru o femeie care își iubește corpul. Aceste minuni nu ar trebui să lipsească din baie sau chiar poșetă.  Corpul are mai multă nevoie de un produs care să hidrateze decât să-l acopere de substanțe mirositoare. Țin minte că în timpul sarcinii cu greu am suportat mirosurile. Astăzi a devenit un obicei eliminarea sau folosirea chiar și a parfumului cu măsură. Recomand cantități mici pe haine pentru a nu afecta pielea.

Fii o mămică grijulie, fii o mămică responsabilă!

Alătură-te celor care află primii noutățile noastre și PLĂTEȘTE MAI PUȚIN cu 15%!

Dacă ți-a plăcut, distribuie această pagină să o vadă și prietenii tăi!

Newsletter
Alătură-te celor care află primii noutățile noastre
și plătește mai puțin!