Rețetele – o cheie a succesului

12.04.2019

Rețetele – pentru orice în viață sau pentru aproape orice există sau trebuie să existe o rețetă. Ca și o cheie a succesului în ceva. Că este vorba despre o rețetă de mâncare sau vis transformat în realitate. Realitatea este că avem nevoie de aceasta formulă pentru a reuși, uneori este ca un impuls care ne ridică în slăvi într-o fracțiune de secundă.

Când mă gândesc la acest cuvânt îmi imaginez acele rețete vechi, scrise cu penița pe foi îngălbenite. Îmi imaginez ceva sacru și sfânt păstrat într-un cufăr prăfuit și ascuns undeva în întuneric…dar uite că astăzi rețetele sunt scrise pe foi albe și accesibile tuturor fie că sunt plătite sau nu.

retete

Felul în care exiști ca suflet și carne pe acest pământ are o rețetă, are un inceput și un sfârșit. Are un mijloc diversificat și bâcsit de amintiri. Faptul că încercăm, schimbăm, testăm, creem sau distrugem, totul are un sens, totul prinde formă chiar dacă imaginară.

Imaginează-ți că toate rețetele dispar deodată, într-o bună zi. Nu-i așa că ai fi într-o clipă de nebuloasă?

Nu! Nu putem trăi fără ele și nici ele fără noi. Sunt necesare pentru micile obiceiuri zilnice, cum e spălatul pe dinți și alte lucruri de rutină. Substanțele cu care ne spălăm au fost testate dacă împreună fac bine sau rău. Mulți ani la rând am fost orbi, pentru că, poate nu ne-a interest sau poate că nu ne-am gândit niciodată că ceea ce cumpăram pentru noi ne poate face rău. Am cumpărat aceste rețete pentru îngrijirea și răsfățul corpului și am aflat de câțiva ani că el poate primi ceva mai bun, mai sănătos și mai eficient.

Ne place mult această lume bio. În ea totul este curat, verde și sunt mulți copii fericiți. Copiii nu înțeleg multe lucruri dar rețeta sănătății se află în noi, părinții, în mintea, sufletul și trupul nostru. Noi cunoaștem rețeta. Sunt pașii lor pe urmele noastre. Ei calcă în siguranță.

E superb să fii copil, spun asta abia acum, ajunsă la o maturitate profundă. Deși copil fiind vroiam să fiu mare. E frumos să uiți iar cineva să fie acolo să-ți amintească mereu calea dreaptă și sigură, cineva care știe de ce ai nevoie și în ce cantitate. Cineva care le știe pe toate și le știe atât de BINE.

O umbrelă fermecată. Sub ea un pământ întreg. Oameni … și plante … și aer …și vise …ș i oameni. Iubesc oamenii. Le admir de multe ori mimicile feței, ridurile și trăsăturile, pielea tânără sau nu, îngrijita sau aspra și crăpată.

Pielea trebuie îngrijită pentru a fi estetică și curată, fără boli de piele vizibile la exterior sau ascunse sub ea, de aceea alegerea produselor de îngrijire cât și de curățenie este atât de importantă. Împreună cu hrana și cu aerul pe care îl respirăm prin toți porii sub aceasta umbrelă se vor uni ca o familie.

Așa s-au născut leacurile, din dorința de a fi mai sănătoși, mai frumoși, mai slabi, mai tineri, mai energici. Plantele s-au dovedit a fi vindecătoare iar cine le-a testat le-a considerat sănătoase și bio și în curățenia hainelor și a casei nu doar a corpului. Comparativ cu produsele care conțin substanțe de origine animală. Și aici fac referire la anumiți detergenții chimici din comerț.

Ce chimie trebuie să știi să deșcifrezi listele lungi de pe etichetele codate, care pot păcăli ochiul și mintea umană. Ce oțet, ce bicarbonat!

Rețetele AKALIN sunt testate și iarăsi testate înainte să ajungă în casele, pe suprafețele sau pe pielea adulților sau a bebelusilor. Cu produse de origine vegetală și fără aditivi sau substanțe chimice. Cu un miros subtil și plăcut în anumite produse, eficiente și sănătoase.

Sănătatea! O căutăm zi de zi! Ea este în ceea ce faci zilnic și în ceea ce gândești zilnic.

Dacă ți-a plăcut, distribuie această pagină să o vadă și prietenii tăi!

Pregăteşte-ţi casa pentru Paşte cu produsele AKALIN!
Pregăteşte-ţi casa pentru Paşte cu produsele AKALIN!
Pregăteşte-ţi casa pentru Paşte cu produsele AKALIN!
Pregăteşte-ţi casa pentru Paşte cu produsele AKALIN!
Pregăteşte-ţi casa pentru Paşte cu produsele AKALIN!
Pregăteşte-ţi casa pentru Paşte cu produsele AKALIN!
Newsletter
Alătură-te celor care află primii noutățile noastre
și plătește mai puțin!