Solutie curatenie baie AKALIN

38.00 lei

Detergentul pentru baie AKALIN – PROFESSIONAL HOME are acțiune ridicată antibacteriană. Elimină eficient mucegaiurile. Perfect pentru igienizarea suprafețelor din baie. Spuma permite o curățare optimă a obiectelor sanitare. Pentru o eficiență mai mare, este recomandabil să se fi eliminat anterior murdăria grosieră cu un degresant universal, pentru a elimina orice „barieră” care favorizează supraviețuirea și rezistența microorganismelor.

1 bidon = 750 ml.

Categorie:

Descriere

CARACTERISTICI GENERALE

Detergentul pentru baie AKALIN – PROFESSIONAL HOME are acțiune ridicată antibacteriană. Elimină eficient mucegaiurile. Perfect pentru igienizarea suprafețelor din baie. Spuma permite o curățare optimă a obiectelor sanitare. Pentru o eficiență mai mare, este recomandabil să se fi eliminat anterior murdăria grosieră cu un degresant universal, pentru a elimina orice „barieră” care favorizează supraviețuirea și rezistența microorganismelor

Soluție curațenie-baie AKALIN professional home elimină eficient bacteriile, drojdiile și mucegaiul. Este adecvat pentru suprafețe sanitare. Lăsați să acționeze cu 15 minute înainte de clătire. Nu conține alergeni. Nu conține parfumuri ecologice, ca toate produsele AKALIN professional home.

Detergentul acționează ca un agent antibacterian și antifungic pentru curățarea și igienizării a suprafețelor dure, în special potrivite pentru baie. Spuma sa permite o curățare optimă. Produsul trebuie lăsat să acționeze timp de 5 până la 15 minute înainte de clătire.

Poate fi folosit și pentru suprafețe mici, atâta timp cât este ușor de clătit. De asemenea, trebuie reamintit faptul că este bine să nu-l diluați cu apă în timpul utilizării, astfel încât să nu anuleze efectele și să nu inducă rezistență la microorganisme.

Este un detergent spumos cu pH-ul neutru, pe baza de clorură de didecil dimetilamoniu, indicat pentru dezinfectarea suprafețelor sanitare și dure.

MOD DE UTILIZARE

Curățarea suprafețelor dure: pentru curățare și dezinfectare, produsul pe bază de clorură de didecildimetilamoniu se lăsă să acționeze de la 5 la 15 minute înainte de clătirea abundentă. Este bine să nu se dilueze cu apă în timpul utilizării, pentru a nu anula efectele sale și a nu induce rezistența microorganismelor. Recomandăm clătirea abundentă cu apă după perioada de acțiune. Nu conține alergeni, nu conține parfumuri. Pentru curățarea materialelor plastice și a țesăturilor delicate, aplicați inițial produsul într-o zonă ascunsă pentru a testa interacțiunea acestora.

ATENȚIE

A nu se lăsa la îndemâna copiilor. În caz de ingerare, consultați de urgență medicul și păstrați eticheta produsului. Irită ochii. Evitați contactul. Regulament 1272/2008/CE.

CARACTERISTICI TEHNICE

Aspect: lichid limpede incolor.
Miros: caracteristic.
pH: 7,4 ± 0,2.
Greutate specifică: 1,06 g / ml.

COMPOZIȚIA CHIMICĂ:

Conform Reg. 648/2004/CE, 5% surfactanți non-ionici, surfactanți anfoteri, surfactanți cationici (didecyldimonium chloride), gluconat de sodiu, citrat de sodiu, conține conservanți (2-fenoxietanol). Nu conține fosfor.

Conținutul în substanță uscată: 18%.
Conține peste 90% agenți activi rapizi și de suprafață biodegradabili.
Toate substanțele organice conținute sunt biodegradabile rapid.
Toate componentele EXCEPT BIOCIDE au toxicitate redusă la organismele acvatice.
Biocidul este conținut în concentrație <1%.
Nu conține substanțe clasificate ca alergeni.
Nu conține fosfor.
În versiunea parfumată orice substanță care nu deține caracteristicile menționate mai sus acestea sunt prezente într-o concentrație nu mai mare de 0,5%.