Termeni și condiții

1. General
Site-ul www.akalin.ro este proprietatea SC AKALIN PREOFESINAL HOME SRL, inregistrata la Registrul Comertului cu nr. J 23 / 3082 / 02,07,2018, CUI: 39566391 , sediul social: Sat Balotești, Comuna Balotești, Șoseaua Unirii, Nr.326, Județ Ilfov, România.

Folosirea acestui site implica acceptarea termenilor si conditiilor de mai jos. Recomandam citirea cu atentie a acestora. AKALIN isi asuma dreptul de a modifica aceste prevederi fara o alta notificare.

AKALIN garanteaza utilizatorului acces limitat, in interes personal (efectuarea de comenzi online, informare), pe site-ul www.akalin.ro si nu ii confera dreptul de a descarca sau de a modifica partial sau integral site-ul, de a reproduce partial sau integral site-ul, de a copia, de a vinde / revinde sau de a exploata site-ul in orice alta maniera, in scopuri comerciale sau contrare intereselor companiei AKALIN fara acordul prealabil scris al acesteia.

2. Dreptul de autor asupra informatiilor publicate pe site
Intregul continut al site-ului www.akalin.ro (texte și fotografii) este proprietatea AKALIN si este aparat de Legea pentru protectia drepturilor de autor (Legea nr. 8/1996) si de legile privind proprietatea intelectuala si industriala. Folosirea fara acordul AKALIN a oricaror elemente enumerate mai sus se pedepseste conform legislatiei in vigoare.

3. Produsele si serviciile oferite de AKALIN. Politica de preturi
Produsele comercializate prin intermediul site-ului www.akalin.ro sunt noi si, in momentul livrarii, sunt insotite de factura fiscala si chitanta conform legislatiei in vigoare. Produsele sunt oferite in conditiile respectarii prevederilor prezentului document si in limita stocului disponibil.

Preturile afisate includ TVA (19%) si nu includ cheltuielile de livrare. Cheltuielile de transport se calculeaza automat in functie de valoarea comenzii, de curierul ales si de adresa de livrare. Pretul de achizitie va fi tiparit pe factura.

4. Livrare produselor
Livrarea produselor se face oriunde in tara (Romania), prin intermediul unei firme de curierat rapid.

5. Plata produselor
Plata produselor comandate de pe site-ul www.akalin.ro se efectueaza la livrarea produselor de catre curier (ramburs) sau cu OP in avans.

6. Costuri de livrare
La comenzile de peste 300 de lei livrarea este gratuita.

Pentru comenzile mai mici de 300 de lei pretul transportului prin curier rapid este de 20 Lei.

Tarifele de livrare sunt valabile pentru orice localitate din Romania in care se afla un sediu al curierului selectat pentru livrare.

7. Returnarea produselor
Se pot returna sau schimba produsele achizitionate in termen de 10 zile de la data primirii lor, in cazul in care produsul prezinta defecte de fabricatie.

Toate retururile vor putea fi procesate de noi numai cu respectarea conditiilor de mai jos:

Conditii de returnare:

Cumparatorul va trebui sa ne instiinteze in scris pe adresa de email comenzi@akalin.ro mentionand motivul pentru care se doreste returnarea si daca trebuie inlocuit cu un alt produs, si data la care a fost livrat.

Produsul trebuie sa nu fie folosit sau deteriorat si sa fie insotit de factura si chitanta.
Numai dupa procesarea si aprobarea acestei instiintari de catre AKALIN SRL , veti putea returna produsul.Orice retur facut fara instiintarea noastra prealabila de catre client , nu va fi procesat.

Daca motivul returului este un defect de fabricatie al produsului sau faptul ca produsul primit nu este cel pe care l-ati comandat taxele aferente transportului retur vor fi suportate de catre noi.

Returnarea contravalorii produselor se va face in maxim 10 de zile de la data la care produsul a fost returnat.

8. Litigii
Prin folosirea / vizitarea / vizualizarea etc site-ului si / sau al oricarui continut trimis de catre AKALIN clientului prin accesare si / sau expediere prin orice mijloc (electronic, telefonic, etc), acesta se declara de acord cel putin cu prevederile “Termeni si conditii”.

Orice disputa cu referire la prezentul document Termeni si Conditii care ar putea sa apara intre client si AKALIN se va rezolva mai intai pe cale amiabila.

Orice disputa, de orice fel, care ar putea sa apara intre client si AKALIN sau partenerii sai, se va rezolva pe cale amiabila. Daca aceasta nu va fi posibila, conflictul va fi solutionat de catre instanta competenta de la sediul AKALIN, in conformitate cu legile romane in vigoare.

Daca oricare dintre clauzele de mai sus va fi gasita nula sau nevalida, indiferent de cauza, aceasta clauza nu va afecta valabilitatea celorlalte clauze.

Prezentul document a fost redactat si va fi interpretat in conformitate cu legislatia romana.

9. Dispozitii finale
AKALIN isi rezerva dreptul de a putea efectua orice modificari ale acestor prevederi fara notificare prealabila a clientului.

In limita prevederilor Termeni si Conditii, AKALIN nu va putea fi facuta responsabila pentru eventualele erori aparute pe site din orice cauza, inclusiv din cauza unor modificari, setari, etc., care nu sunt facute de catre administratorul site-ului.