Tot ce trebuie să știi despre produsele bio pentru nou născuți

30.07.2018

Copiii, copiii sunt speciali si sensibili. De la degetul mic pana in suflet ei sunt atat de fragili. Ii adoram și îi îngrijim cu o atenție deosebită incă de cand sunt in burtică. Cand apar in aceasta lume necunoscută și imensă ei sunt atât de mici încât iți vine să îi ascunzi de frica a tot ceea ce știi că există pe acest pamant. Și totuși îi scoti in lumina soarelui și a razelui lui blânde. Universul îi imbrațișeaza, are zambetul dulce si glasul suav.

produse bio pentru nou născuți

Ochii mici, nasul mic, gurița mică, doua mânuțe usoare ca pana si o piele fină,fină.

Pielea bebelusului este total nepregatită pentru mediul incojurator tocmai de aceea merita o ingrijire mult superioara pielei mature. Totusi, preventiv, înainte de aparitia bebelușului, acordam mediului in care v-a trai o curatenie impecabila, aerisirea, spalarea si dezinfectarea tuturor lucrurilor.

Incă de la prima baița se recomanda o igiena riguroasă în special scalpului si zonei genitale, cu evitarea cordonului ombilical. Se recomanda in ritualul de îngrijire produse speciale pentru nou nascuți, care nu contin substanțe chimice, nu au parfum si nu sunt atat de dure ca și cele pentru adulți. Sapunul lichid de la AKALIN professional home, este perfect pentru baița bebelușului în special in primii ani de viața, este delicat si are un miros suav. Menține sănătatea pielii copilului tău! Folosește produse care nu usuca si care ajuta la menținerea echilibrului natural al pielii.

Hainele bebelușului sunt mici si colorate. Ca și textură este de preferat sa fie din materiale naturale, moi, precum bumbacul pentru că lasă pielea să respire dar ajută și la absorbția transpirației, evitând astfel iritațiile. Hainele nespalate și necalcate ar putea provoca boli de piele sau iritații grave. Asigura-te dragă mamică înainte de a imbrăca bebelușul că hainuțele au fost spălate la temperatura indicată, cu un produs special, certificat bio, în laboratoare speciale pentru ca puiul tău sa fie in siguranță. Nu uita să folosești și un balsam pentru ca hainuțele sa fie moi, catifelate și placute pentru corpul puiului. Detergentul de haine si balsamul de haine de la Akalin professional home indeplinesc toate aceste conditii.

Odată cu venirea copiilor pe lume, barza le pune în coșuleț și un set de biberoane, unele sunt folosite pentru lapte, ceai, suc, sau apă. Cum îngrijim aceste obiecte adorate de cei mici? Cum le sterilizam și cum ne asigurăm ca eliminăm microbii? Sterilizarea biberoanelor este procedeul prin care se indepartează prin diverse metode bacteriile de pe suprafața sticlelor, capacelor și tetinelor cu care intra bebelușul in contact.Înainte de această procedura se recomandă ca toate echipamentele să fie spalate bine. AKALIN professional home are în gama de produse un gel special dedicat spălării biberoanelor, 100% ecologic, 100% biodegradabil, 100% ambalaj reciclabil, hipoalergenic, fără parabeni, făra fosfati, fără formaldehide, fără coloranți sintetici și fără EDTA.

Voi câtă grija aveti de puiuții vostri?

Dacă ți-a plăcut, distribuie această pagină să o vadă și prietenii tăi!

Newsletter
Alătură-te celor care află primii noutățile noastre
și plătește mai puțin!